Teşekkürler…

by admin on 01/12/2011

Sevgili Dostlar,

Saklı Lezzetler yayına başlayalı neredeyse 2 sene oldu. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık açıkcası. Bu site vasıtasıyla sizlere ulaşabilmekten, bildiklerimizi paylaşmaktan, sizlerin bildiklerinizi bizlerle paylaşmanızdan ötürü çok mutluyuz.

Özellikle son dönemde, günlük tekil ziyaretçi sayısının 1000’lere yaklaşması, Google’ın siteleri değerlendirme aracı Pagerank değerimizi 3’e çıkartması, bizleri oldukça mutlu eden gelişmeler. Bunlar hep, sizlerin sayesinde oldu. Gösterdiğiniz ilgi için sizlere çok teşekkür ediyoruz..

Saklı Lezzetler olarak, ilginize ve sevginize layık olmak için hep uğraşacağız bundan emin olabilirsiniz. Saklı Lezzetler aslında kendi içinde hep bir gelişim içinde. Tariflerimizi daha anlaşılır hale getirebilmek için hep bir arayış içindeyiz. Önümüzdeki günlerde bunun için ilk çalışmamızı yapıyor olacağız. Yine resimli tariflerin yanı sıra bazı tarifleri videolu hale getiriyor olacağız. Hatta yapabilirsek HD kalitesinde çekim yapacağız:) Şu anda yemekleri değerlendiriyoruz. Eğer bu konuda önerileriniz olursa bize iletebilirsiniz.

Bunun dışında özellikle 2012 senesinde, Saklı Lezzetler, adı gibi, ulaşamadığımız saklı lezzetleri bulmak için gayret sarfedecek.  Ama bu konuda özellikle siz sevgili okuyucularımızın da bilgilerini bizlerle paylaşmalarını bekliyoruz. . Yörenize ait adı duyulmamış, duyulsa bile o lezzeti,tadı başka yerde bulamayacağınız yiyecek bilgilerini, belki nasıl temin edeceğimiz bilgilerini bizimle paylaşabilirseniz çok seviniriz.

Öneri ve paylaşımlar için bize info@saklilezzetler.com adresinden ulaşabilirsiniz..

Sevgilerimizle,

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Arama Motoru