SAKLI LEZZETLER SOFRA DERGİSİNDE :)

by admin on 28/05/2012

Değerli dostlar,

Uzun zamandır ilgiyle takip ettiğim Sofra dergisinin haziran ayı sayısında, Saklı Lezzetler olarak yer almaktan dolayı oldukça mutluyuz:) Geçen ay yapmış olduğumuz çekim oldukça keyifliydi..Gerçi biraz gergin olduğumu ifade etmeliyim..İlk defa Türkiye’nin önde gelen bir dergisinde yer alacaktık dile kolay..

Ama sağolsun sevgili Selma Şen hanım baştan itibaren gerek sıcakkanlılığı, gerekse işe hakimiyetiyle çekimlerin yükünü üstümüzden aldı. Yaklaşık 3-4 saat süren çekimler gerçekten çok özenle yapıldı. Tek tek her bir yemek için konsept hazırlanması, sevgili Leyla Yaman hanım’ın fotoğrafları çekmesi ve defalarca fotoğraf çekildikten sonra içe sinen bir resmin bulunması ve diğer tarife geçilmesi.. Aslında küçük çaplı bir maraton gibiydi.. Ve en son olarak Selma hanım’la sitemize dair ufak bir söyleşi yapıp çekimleri tamamladık. Herşey bitti yorulduk sıra yemeklerin tadına bakmaya geldi. Ta-ta-ta-tammm…Bilmiyorum kibarlık mı yaptılar ama yemeklerin hepsini çok beğendiler :)

Dergiyi bugün aldım gerçekten yazısıyla fotoğrafıyla çok beğendim. Her ikisine de emekleri için çok teşekkürler.. Bu noktada siz değerli dostlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin ilgisi, değerli geri dönüşleri olmasa belki bu kadar motive olamazdık. Bundan sonra da Saklı Lezzetlere ilginizin devamını dileriz.

Sevgilerimizle,

Saklı Lezzetler

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Arama Motoru